Welcome and thank you for visiting MamaFaiz.Com [MFC]..here is a place where I share and deliver my thoughts about health, beauty, motivation, my life and also natural suplemen.

I am Shareeza, your Shaklee Independent Distributor at Seri Kembangan, Selangor. Delivery throughout Malaysia
Shaklee ID: 570945 | shareeza80@gmail.com| 0163224122|FB:Cery
Blog mamafaiz.com dimiliki oleh Faizland Sdn Bhd (1043480-W)

Tips&Cerita magika setiap hari.. klik LIKE page MCsKK

"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Search

Loading...

Wednesday, June 1, 2011

Rumah kami, Bayan Villa di Majalah Anjung Seri June 2011.. home sweet home...

Akhirnya.. masuk juga rumah ni dalam Anjung seri keluaran June 2011.. tapi gbr2 ni di shoot last year end of Nov...Thanks to my dear mariam.. kawan alam maya saya yg sudi mengabadikan gbr kami di Anjung Seri...... rumah saya simple je interiornya.. yg penting sedap mata saya pandang sbb sy yg nak duduk dlm umah ni...kan kan.... cume lately dah mcm kapal karam sbb terkejar sana terkejar sini.. handle business, handle kerja ... pheww... semput... sbb tu kene adjust balik time management saya ni..sbb sy tak boleh tgk rumah serabut2 ni.. :-)...
Thanks also goes to my dear hubby yang pilih dan beli rumah ni....hampir 2 thn kami tunggu punya tunggu.. dapat juga kunci beberapa hari sebelum kami ke umrah jun tahun lepas...heheh.. and of course thanks to effie yang tolong bab2 design dan kawan sekolah lama saya di MGS(methodist girl school), shaanaz yang rajin teman saya pergi IKEA.. teman pergi bli keperluan brg umah dari A-Z... mmg terkejar2 sbb nak siapkan semuanya dalam masa sebulan lebih sebelum hari raya last year... .. uisy....saya tulis mcm dapat award plak.. bukan menang ape2 pun saje suke2 ... tapi segan pun ada gak... sbb sy ni pemalu.... wellll.. enjoyyyyyyy.. InsyaAllah.. next target..utk memiliki umah atas tanah, jadi boleh decorate best2 lagi.. . so kene kumpul duit dari sekrg.. :-)


HOME SWEET HOME.. Bayan Villa..

Lain2

8 ulasan:

waalllaa! on May 30, 2011 at 1:13 PM said...

waaaahhh! kak cey masuk mag ye.. tahniah..umah kak cery mmg cantik pon..hehe

Lyana@Mely on May 30, 2011 at 7:15 PM said...

tahniah kak cery..memang cantik lah umah kak cery,..

ajumohit on May 30, 2011 at 8:41 PM said...

Cantiknya Rumah cery, masuk dlm anjung seri lg, suke tgk

shecareshealth on May 31, 2011 at 10:32 AM said...

I loikee..biler la dpt p umah iza lagi niiiih

shecareshealth on May 31, 2011 at 10:33 AM said...

Cantik!biler la nak lepas umah iza lagi ni

deqlis on May 31, 2011 at 2:13 PM said...

cantik2... :)

Laila on May 31, 2011 at 7:35 PM said...

yeay.... saya dah jejek rumah kak cery last week.... mmg cantik....

εïз mummyHaza εïз on June 2, 2011 at 10:10 AM said...

hehehe cantik umah cery... minat ngan dinner table tu... :)

 

Dah Baca?

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di mamafaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Dilarang utk dicetak/disalin sekiranya bukan bertujuan utk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

My Blog List

Statistic





MamaFaiz...~mom's favorite choice Copyright © 2010 . Designed by Whitey Mommy